Κυριακή, 05 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΡΗΣ - ΟΦΗ 3-1 | Απολαυστικός ΑΡΗΣ, κέρασε 3 γκολ στο κιτρινόμαυρο πάρτι!

Posted On Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019 20:29

Μπροστά σε περίπου 20.000 φίλους της ομάδος ο ΑΡΗΣ μας δικαίωσε την εμπιστοσύνη και στήριξη του κόσμου και έφθασε σε μια σπουδαία νίκη-ανατροπή παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Γκολάρες από Ρόζ, Ματίγια και Μαρτίνες που έγραψαν το τελικό 3-1! Παραλήρημα στις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης σε ένα από τα πιο απολαυστικά παιχνίδια της φετινής χρονιάς!

Αν και μπήκε αρκετά δυνατά η ομάδα μας στο παιχνίδι μετά τα πρώτα λεπτά φάνηκε να χάνει τη συγκέντρωση της, να μην πατάει καλά στα μετόπισθεν και με τεράστια αφέλεια να χαρίζει την μπάλα στον ΟΦΗ. Ένας ΟΦΗ που εκμεταλλεύτηκε στο απόλυτο την αδράνεια μας και κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο η συνέχεια ήταν ένας μονόλογος με μόνο τα σκληρά φάουλ υπό την ανοχή του διαιτητή και οι καθυστερήσεις των αντιπάλων να μας κόβουν τον ρυθμό. Το χαμένο πέναλτι του Ματέο Γκάρσια αν και το εκτέλεσε καλά γέμισε προς στιγμή με απογοήτευση όλους μας. Ενώ το ότι στην ακριβώς επόμενη φάση δεν δόθηκε ξεκάθαρο πέναλτι που έγινε πάνω στον Δεληζήση και κόκκινη κάρτα στον παίκτη του ΟΦΗ έδειχνε ότι το παιχνίδι κυλούσε πολύ αγχωτικά ως το τέλος. Στο Β ημίχρονο όμως και ιδίως από τη στιγμή που πέρασε ο Λάρσον είδαμε έναν ΑΡΗ να ζωγραφίζει μέσα στο γήπεδο και να πείθει ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι. Όταν μπήκε και κεφάτος Μαρτίνες χάθηκε κυριολεκτικά η μπάλα με κάθε την μια ευκαιρία να διαδέχεται την άλλη. Τον γρίφο των γκολ τον έλυσε από το πουθενά ο Ροζ που με ένα συρτό σουτ από μακριά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το κυνήγι του ΑΡΗ για την ολική ανατροπή συνεχίστηκε χωρίς σταματημό με το 2-1 τελικά να έρχεται από το γλυκό πόδι του Μάτιγια με ένα άπιαστο φάουλ.  Το πάρτι άναψε και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε λίγα λεπτά αργότερα ο Μαρτίνες με άλλη μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ! Μια νίκη πανάξια, δίκαιη, παλικαρίσια που την απόλαυσαν όλοι που είχαν την τύχη να βρεθούν στο γήπεδο σήμερα ή να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά την ομάδα.

 Εξαιρετικός ο ΑΡΗΣ σήμερα που εκτός από ένα εικοσάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο δίδαξε ποδόσφαιρο και μοίρασε χαμόγελα στον υπέροχο κόσμο της ομάδος! Με αυτή την εικόνα που βγάζουν οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη αλλά και τον διψασμένο κόσμο που κάθε παιχνίδι το μετατρέπει σε κιτρινόμαυρη γιορτή, η 4η θέση δεν χάνεται με τίποτα! Τρέλανε μας και άλλο ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!

ΥΓ. Αν και 0-1 το σκορ για μεγάλο χρονικό διάστημα γκρίνια δεν υπήρξε καθόλου. Και αυτό είναι ένα ακόμη επίτευγμα του Σ.Παντελίδη και των παικτών του μιας και η ομάδα σε πείθει ότι θα κάνει αυτά που πρέπει να κάνει για να κερδίσει!

ΥΓ2. Μεσημεράκι στο κατάμεστο Κλ.Βικελίδης σε γιορτινούς ρυθμούς να φεύγεις με ένα χαμόγελο τατουάζ στο πρόσωπο σου και όλο σου το είναι να ξεχειλίζει από ΑΡΗ! Εντελώς αντίθετο από αυτό που ζούμε φέτος στο θρυλικό Παλέ…

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!